دیالیز در منزل

دیالیز در منزل یک خدمت پزشکی است که به بیماران که نیاز به دیالیز دارند ، این امکان را می دهد که در محیط منزل خود دیالیز خود را انجام دهند. در این روش از تجهیزات خاصی استفاده می شود که به بیمار اجازه می دهد که بدون نیاز به مراجعه به مراکز دیالیز، خدمات دیالیز را در منزل دریافت کند.

این خدمات به چند صورت انجام می شود؟

دیالیز در منزل به دو صورت دستی و اتوماتیک انجام می شود. در دیالیز دستی ، بیمار با استفاده از یک ماشین دیالیز در خانه خود دیالیز خود را انجام می دهد. در دیالیز اتوماتیک ، تجهیزات دیالیز در خانه بیمار نصب می شود و بیمار می تواند با کمک یک کنترل کننده ، فرآیند دیالیز خود را مدیریت کند.

استفاده از دیالیز در منزل برای بیمارانی که نیاز به دیالیز دارند ، مزایای زیادی دارد. این روش به بیماران کمک می کند تا در محیطی آرام و صمیمی تر دیالیز خود را انجام دهند و در عین حال از افزایش احتمال ابتلا به عفونت در مراکز دیالیز جلوگیری شود. به علاوه ، برای بیمارانی که در نقاط دور از مراکز دیالیز زندگی می کنند ، دیالیز در منزل می تواند بسیار مفید باشد.

این روش باید در چه محیطی انجام شود؟

در روش دیالیز در منزل ، بیماران می‌توانند خدمات دیالیز را در محیط آرام و راحت خانه خود دریافت کنند. این روش امکان می‌دهد که بیماران با بیماری ‌های مزمن که باید به صورت مداوم دیالیز شوند ، زندگی بهتری داشته باشند و از سفرهای مکرر به مراکز دیالیز کاسته شود.

در این روش، دستگاه دیالیز در خانه بیمار نصب می‌ شود و بیمار از طریق آموزش‌های لازم ، توانایی استفاده از دستگاه را کسب می ‌کند. بعد از نصب دستگاه دیالیز ، پرستاران مجرب و تحت آموزش و نظارت پزشک برای انجام دیالیز در منزل بیمار حضور می‌ یابند.

این روش به بیمار امکان می ‌دهد تا بدون نیاز به سفر به مراکز دیالیز، در کنار خانواده و در محیط خانگی دیالیز را دریافت کند. همچنین، این روش کاهش احتمال ابتلا به عفونت و بیماری‌های انتقالی مرتبط با مراکز دیالیز را نیز دارد.

بیشتر بخوانید  خدمات پای دیابتی در منزل

چه افرادی دیالیز در منزل را انجام می دهند؟

در خدمات دیالیز در خانه، کارشناسان پزشکی و تیم‌های مرتبط با دیالیز، تجهیزات لازم را به منزل بیمار ارائه می‌دهند و بیمار را به دیالیز در منزل آموزش می‌دهند. در این روش، دیالیز در منزل می‌تواند انجام شود و بیمار نیازی به مراجعه به مراکز دیالیز ندارد.

چه دستگاه هایی استفاده می شود؟

در برخی موارد ، بیماران مبتلا به بیماری‌های کلیوی نیاز به دیالیز دارند. برای دیالیز در خانه ، تجهیزات خاصی مانند دستگاه دیالیز ، کانول ، تمام ‌کننده و خون ‌ساز وجود دارد که برای استفاده در خانه بیمار در اختیار قرار می ‌گیرد. به علاوه ، تیم کارشناسان پزشکی و تکنسین‌های پزشکی در اختیار بیمار قرار می ‌گیرند تا بیمار را برای دیالیز در خانه آموزش دهند.

چه فرآیند هایی را برای دیالیز گذرانده می شود ؟

به معنی انجام فرایند دیالیز در خانه بیمار با همکاری یک تیم پزشکی و پرستاری متخصص است. در این روش ، دستگاه دیالیز به خانه بیمار منتقل شده و برای ایجاد ارتباط بین بیمار و پزشک از راه دور ، سامانه‌های تله ‌پزشکی و نرم‌ افزارهای اینترنتی به کار گرفته می‌شوند.

در دیالیز در خانه ، بیماران کمتر با عوارضی مانند عفونت‌های بیمارستانی و واکنش‌های ناخواسته مواجه می ‌شوند. همچنین برای بسیاری از بیماران ، انجام دیالیز در خانه ، مزایای روانی و اجتماعی مهمی دارد و باعث افزایش کیفیت زندگی آنها می‌ شود.

در کل ، دیالیز در خانه یک روش مطمئن ، موثر و مقرون به صرفه برای بسیاری از بیماران مبتلا به نارسایی کلیه است.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[مجموع رای ها: 0 میانگین امتیازها: 0]
برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط ری کپچا و گوگل حفاظت می شود سیاست حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.